16 Haziran 2016 Perşembe

Kozmik Evlilik

Bu yazıyı Facebook'ta gördüm ve daha çok insana ulaşabilmek için aynen burada paylaşıyorum...Görselleri bile aynı bıraktım.
                         
 Son derece güçlü  bir yazı...
"Gerçek eşiniz çoktan belirlendi, ve gerçekleşecekler sırasına koyuldu. Bu, zaten şu anda bilmediğiniz bir bağlılık, sizin tarafınızdan realiteye koyulmuş bir olay. Kozmos ve iç güdüleriniz, hisleriniz bunu biliyor. Daha önce pek çok hayatta partner oldunuz, aslında “yeni” bir şey yok, zaten daha önce bin kere evlenmişsiniz gibi… Diğer taraf, evrimi tamamlamak için, neyi konuşup, neyi konuşmayacağını, ne zaman susacağını biliyor.
Her zaman birbirinize geri döneceksiniz veya bir şekilde karşılaşıp duracaksınız, çünkü devasa bir manyetik sizi birbirinize çekiyor.  Avatar’ da dedikleri gibi “ Seni görüyorum”. Bu kelimeler “Seni Seviyorum” dan daha fazlası. “ Ruhunu gördüm” arkasında çok fazla boyutlar barındırıyor.
Ruhunu, onu barındıran bütün yönleriyle seviyorum. Her şeyi, yani bütün halini. – Bu işte “ Seni Görüyorum” demek.
Birçok insan artık geleneksel evliliği çekici bulmuyor. Kalbimizde hissetmediğimiz sahte heyecanlar duyuyoruz. Bir kurum için, bir kontrata imza atıyoruz, materyalizmi, kutsallığının önüne geçmiş bir seremoniye bir sürü para ödüyoruz.
 GEÇMİŞTEN GELEN İLİŞKİLER
Her şeyin bir vakti ve yeri var. Bir başkasının hislerini değiştiremezsiniz. Veya ortada bozuk bir şeyler varsa ve diğer taraf bunun için savaşmıyorsa, hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Tango  iki kişi ile yapılır..
Bu sevenlerin dansıdır…
Kendi dünyalarını çekip çevirecek güce sahip olmayanlar (kendilerine bağımlı olmayalar) asla size kendilerini adayamazlar. Eski ilişkilerinizin yolculuğunda, kim olmanız gerektiğini, parlamak, çiçek açmak, kendi güçlü dünyanızda ayakta durmak ve zorluklara meydan okumak için neye ihtiyaç duyduğunuzu öğrendiğiniz.
Karakterinizin ve egonuzun çeşitli özelliklerini öğrendiniz. Nasıl güçlü bir insan olacağınızı ve gerçeklik üzerine kurulmuş bir bağlılıkta yolladığınız titreşimlerle, gelecekteki partnerinizi nasıl güçlü ve dayanlıklı yapabileceğinizi öğrendiniz. İşte bu, karşı tarafı zayıf değil güçlendiren bir sevginin şekli.
 YANSIMANIZ- KENDİNLE KARŞILAŞMA
Kendi ruhuna sadık, başından beri ayaklarının üzerinde duran, kendi acılarını çözümleyen, kendini iyileştiren ve bu durumların hepsinden çıkmak için gereken gücü bulan birini bulduğunuz zaman… İşte anca onlar, size kendini vadedebilir.
Kalbinden gelen bağlantıyı koparmamış, kendini seven bir eş bulduğunuz zaman, artık korku bazlı ilişkiler yaşamayacaksınız.
Mesela, partneriniz bir odada yirmi tane güzel insanla beraber olabilir, veya dünyayı siz yokken gezebilirler. Onun binlerce arkadaşı olmasına gönül rahatlığıyla izin verebilirsiniz, ve içinizde sadece “ huzur ve güven” hissi olur, çünkü bağlılığın kalpten geldiğini bilirsiniz.
Bu kutsal bir bağ. İkinizde dingin ve sakinsiniz- bu KORKU bazlı bir ilişki değil. Kendi yolculuğunuza çıkabilirsiniz, kendi yolunuza gidebilirsiniz, ama yine de… Sevdiğinizin yolunun sizinkine yakın olduğunu bilirsiniz. Bu noktada arkanıza yaslanın ve nefes alın. Partnerinizle huzurunuz  olduğunda, bunun ona güvenebildiğiniz için olduğunu bilirsiniz. Ve kendinize güvenebileceğinizi bilirsiniz.
 GERÇEK BİR KALP BAĞI OLMAYAN EVLİLİKLER
Bir çok geleneksel evlilik “ boşanmayla” sonuçlanıyor, çünkü gerçek bir kalp bağına dayanmıyor. Gerçek bir ruh yolculuğuna dayanmıyor. Onlar daha çok sosyal standartlar gibi dış faktörlere dayanıyor. Para, güvence ve biri için kendini bir tamamlanmış gibi hissettiren şeyler insanların evliliğe aceleyle atlamasını sağlıyor.
Bu birini yeterince sevmiyorken, kendini adadığın, onu gerçekten sevdiğini ispatlama oyunu gibi bir şey değil mi?
Neden kendi sevgimizin gerçek olduğuna dair ispat ararız? Bu bakan herkese karşı çok bariz bir şekilde ortada olmalı.
Çoğu insan kendini sevme  ve sınırlarının içinde nasıl güvende hissedeceğiyle ilgili sıkıntılar yaşar. Kendine kulak verip, dikkat edebildiğin zaman, sevgi ve tamamlanma gibi ruhuna iyi gelen şeylerle ruhunu beslediğin zaman: Sevgiyi dışarıda bulmana gerek kalmaz. O her zaman  içinde yaşıyor olacaktır.
 KARANLIK, SEVGİNİN IŞIĞINDA ÇÖZÜLÜR
Kalbin enerjisi, aslında zihninkinden daha güçlüdür. Ama biz hak ettiği krediyi ona çok nadiren veririz.
Kozmik bir evlilikte, kalbin derinliklerinde gizlenen bütün karanlık yerler ve “görülmemişler”, sevginin ışığında ortaya çıkacaktır. Karanlık, “sevginin” yüksekliklerinde her zaman zayıflayacaktır. Sevgi en güçlü titreşimdir. Karanlık ise ondan daha düşük bir titreşimdir.

Eğer biri sizi gerçekten severse, neleri değiştirebildiğinizi size göstermek için, bütün görülemeyen yüzeyleri meydana çıkacaktır. Sadece nefes alın, yürüyün, şarkı söyleyin dans edin, ağlayın ve “olmasına” izin verin. Korkularınızı ve güvensizliklerinizi yargılamayın.
Gerçekten “Teşekkürler” ve “Seni görüyorum” diyebildiğiniz zaman, içimizdeki gerçek transformasyonu tamamlayabilmişiz demektir.  Sevdiğinizin, bu acının sebebi olduğunu düşünmeyin. Olaya farklı bakın. Sevdiğiniz, sizi kendinizin bütün yönlerini görebileceğiniz aynayı tutuyor ve kendinizi iyileştirmenizi istiyor. Bazen bakmak istemeyiz, ama büyümenin tek yolu bu.


Kaynak: Spirit Science

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder